Veenendaal

Afgelopen zaterdagmorgen 14 oktober 2023  hielden wij onze Plantenruilbeurs. Om even vóór tienen kwamen de eerste belangstellenden al en er werd al snel flink van plant gewisseld. Sommigen kwamen gewoon gezellig kijken en koffie of thee drinken met een stukje van de lekkere Brownie-boterkoek of appelcake die weer door Willie Jongeneel gebakken waren. Het is bijna een traditie dat zij het gebak levert bij de ruilbeurs. Dát bevalt uitstekend :-) 

Meer dan 45 mensen vonden de weg naar het pleintje vóór het gebouw van wijkcentrum PleinZuid. Het waren veel bekende gezichten maar er melden zich ook een hele hoop nieuwe. Zij kwamen bijna allemaal om het teveel aan plantjes uit de eigen tuin te ruilen tegen een exemplaar dat ze nog niet hadden of kenden. Leuke contacten kunnen zo ontstaan en daar doen we het voor! We hielden het zelfs de hele ochtend droog en er bleven maar enkele ingebrachte planten staan. Met andere woorden het was een groot succes!

Onze volgende plantenruilbeurs organiseren wij op zaterdag 6 april 2024 weer bij PleinZuid en......op zaterdag 13 april 2024 bij de Cultuurfabriek.

Meer info hierover kunt u later op deze website vinden.