Veenendaal

Nieuwe activiteit

Mede door Bert van de Weerd hebben wij het idee opgevat om 1x per maand een koffiemiddag (je kunt ook thee drinken hoor!) te organiseren.

Gewoon gezellig met tuin-geïnteresseerden samen een middagje kletsen over tuinen, bloemen, planten en........ wat er verder zo maar opkomt bij de deelnemers, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Misschien wil je je eigen tuin wel opgeven om te komen koffiedrinken? Of wil je iets lekkers maken/geven om bij de koffie/thee te gebruiken? Vul maar in!!

Koffiemiddagen

EEN NIEUW EXPERIMENT! Koffiemiddag 1x per maand.

Daarna 1e donderdagmiddag van de maand. Eerstkomende middag 5 oktober 2023

Bert van de Weerd kwam met een heel leuk idee naar aanleiding van onze gezellige nieuwjaarsbijeenkomst afgelopen 14 januari.

Hij stelt voor om 1 keer per maand een gezellige koffiemiddag te organiseren in een tuin, b.v. in zijn eigen PALMENTUIN! Geheel en al vrijblijvend, je hoeft je ook niet op te geven. Wij vinden dit net als hij ook een heel leuk idee!

We hebben ervoor gekozen dit op de 1e donderdagmiddag van de maand te gaan doen, van 14.00 tot 16.00 uur. Omdat het een beetje kort dag is beginnen we gelijk al met een afwijking n.l. donderdagmiddag 14 september – maar de volgende keer is dan wel op 5 oktober. We zijn benieuwd of dit aanslaat! Bert schenkt er gratis een kopje koffie bij (maar een vrijwillige bijdrage mag natuurlijk altijd…)

Hopelijk is er veel belangstelling en kunnen we dit uit gaan breiden naar andere tuinen… wie weet! Zijn adres is: De Palmentuin, Parelgras 19 A, 3902 AP Veenendaal. Tot 14 september!