Hobbygroep

Tot onze grote spijt zijn de cursussen weer afgelast tot 4 december 2021

Deze groep bloemschikken is bedoeld voor die dames en heren die al vaker een cursus bloemschikken hebben gevolgd en toch nog iets van sturing willen hebben bij het maken van prachtige stukken of gewoon gezellig in een groep willen bloemschikken. Er zijn steeds 8 avonden waarop er wordt geschikt. Eventueel kan men bij een keer verhindering wisselen tussen de twee avonden.

De docente, Esther Leefoge, is op meerdere dagen per maand met deze groep bezig. Er kan gekozen worden tussen de woensdagavond en donderdagavond.

De deelnemers ontvangen ruim van te voren van Esther informatie over de onderwerpen en welke materialen er mee gebracht dienen te worden. Er is ook inspraak van de cursisten mogelijk over de te maken bloemstukken.

Data                          woensdag- of donderdagavond

29 of 30 september, 27 of 28 oktober, 17 of 18 november AFGELAST, 15 of 16 december 2021 en

26 of 27 januari, 23 of 24 februari, 30 of 31 maart, 20 of 21 april 20222

Kosten leden            € 72,00 (excl. materialen en bloemen)

Kosten niet leden    € 82,00 (excl. materialen en bloemen)

Locatie                        Plein Zuid, Dr. Coloijnstraat 70, Veenendaal met ingang aan Dr. de Visserstraat

Er wordt gratis koffie of thee geschonken met een koekje

Heeft u belangstelling om mee te doen maar u bent nog niet helemaal zeker?

Neem dan vrijblijvend contact op met Ineke v.d. Bosch via tel.nr. 06-13241751 of via email vdbosch.ineke(at)gmail.com

zij vertelt u graag over de inhoud en voordelen van deze cursussen!