Gevorderden

Heeft u de smaak te pakken van het bloemschikken door de beginnerscursus? Wilt u graag meer kunnen maken van de bloemen uit de tuin of van de markt of zou u zelf een leuk fleurig cadeau willen maken naar eigen idee?

Schrijf u dan in bij onze vervolgcursus bloemschikken gevorderden die in oktober 2022 start.

Bloemschikken voor gevorderden

Esther Leefoge gaat op de volgende avonden van 20.00 tot 22.00 uur met de cursisten aan de slag: Vanaf januari 2022 zijn de lestijden aangepast. Begin om 19.30 uur en einde om 21.30 uur.

Data:                         Dinsdagavond                                                                                                                                                                                                          5 oktober, 2 november, 30 november 2021 en 8 februari, 8 maart, 5 april 2022

Tijd                             20.00 - 22.00 uur
Kosten leden:          € 54,00 (incl. materialen zoals oasis, draad etc. á € 6,00, maar excl. bloemen)
Kosten niet leden:  € 66,00 (incl. materialen zoals oasis, draad etc. á € 6,00, maar excl. bloemen)
Locatie:                      Plein Zuid, Dr. Colijnstraat 70 Veenendaal, ingang aan Dr de Visserstraat

Er wordt gratis koffie of thee geschonken met een koekje

Heeft u belangstelling om mee te doen?

Bel of mail Ineke v.d. Bosch via tel.nr. 06-13241751 of via email vdbosch.ineke(at)gmail.com

Zij vertelt u graag meer over deze leuke, fijne en gezellige cursussen.