Beginners

Koopt u geregeld een leuke bos bloemen op de markt dinsdag of zaterdag en wilt u daar graag een mooi boeket of bloemstuk van maken voor in huis? Staat u vervolgens met de handen in het haar en heeft u geen idee waar te beginnen? Of wilt u advies hoe de bloemen zo mooi mogelijk te verwerken?

Schrijf u dan nu in bij onze bloemschikcursussen onder begeleiding van een professionele docente. Een leuke hobby voor jong en oud! Wacht niet maar meld u aan!

In oktober 2022 zal er weer een nieuwe cursus van 6 avonden starten.

Extra informatie

Er waren helaas niet genoeg aanmeldingen om de bloemschikcursus voor beginners door te laten gaan in oktober 2022. We bieden deze cursus daarom nu opnieuw aan, met 5 lessen i.p.v. 6 en we starten in januari 2023.

Bloemschikken voor beginners

De cursus vindt plaats in wijkcentrum Plein Zuid op dinsdagavond, één keer per maand.

Data                                       Dinsdagavond                                                                                                                                                                                                         10 januari, 7 februari, 7 maart, 4 april en 9 mei 2023

Tijd                                          20.00 uur - 22.00 uur           Docent: Esther Leefoge
Kosten leden                        €50,00 (incl. materialen zoals draad,oasis etc. maar excl. bloemen)
Kosten niet leden                €60,00 (incl. materialen zoals draad,oasis etc. maar excl. bloemen)
Locatie                                   Plein Zuid, Dr. Colijnstraat 70, Veenendaal met ingang aan Dr. de Visserstraat

Er wordt gratis koffie of thee geschonken met een koekje

Heeft u belangstelling om mee te doen maar bent u nog niet helemaal overtuigd?

Bel of mail Ineke v.d. Bosch via tel.nr. 06-13241751 of email vdbosch.ineke(at)gmail.com

Zij kan u meer inlichtingen geven en het voordeel van een cursus laten zien bij Groei en Bloei.