Beginners

Koopt u geregeld een leuke bos bloemen op de markt dinsdag of zaterdag en wilt u daar graag een mooi boeket of bloemstuk van maken voor in huis? Staat u vervolgens met de handen in het haar en heeft u geen idee waar te beginnen? Of wilt u advies hoe de bloemen zo mooi mogelijk te verwerken?

Schrijf u dan nu in bij onze bloemschikcursussen onder begeleiding van een professionele docente. Een leuke hobby voor jong en oud! Wacht niet maar meld u aan!

In oktober 2022 zal er weer een nieuwe cursus van 6 avonden starten.

Bloemschikken voor beginners

De cursus vindt plaats in Plein Zuid op maandagavond, één keer per maand.

Data                                       Maandagavond                                                                                                                                                                                                       4 oktober, 1 november, 29 november 2021 en 7 februari, 7 maart, 4 april 2022

Kosten leden                        € 54,00 (incl. materialen zoals draad,oasis etc. á € 6,00, maar excl. bloemen)
Kosten niet leden                € 66,00 (incl. materialen zoals draad,oasis etc. á € 6,00, maar excl. bloemen)
Locatie                                   Plein Zuid, Dr. Colijnstraat 70, Veenendaal met ingang aan Dr. de Visserstraat

Er wordt gratis koffie of thee geschonken met een koekje

Heeft u belangstelling om mee te doen maar bent u nog niet helemaal overtuigd?

Bel of mail Ineke v.d. Bosch via tel.nr. 06-13241751 of email vdbosch.ineke(at)gmail.com

Zij kan u meer inlichtingen geven en het voordeel van een cursus laten zien bij Groei en Bloei.