Veenendaal

Kerststukjes maken voor jong en oud

En dan is het weer bijna Kerstmis!!  Dát betekent bij Groei en Bloei afd. Veenendaal, Rhenen e.o. dat er hard gewerkt wordt voor het organiseren van diverse bloemschik-activiteiten. Natuurlijk de Kerstworkshop, waarvoor opgave verplicht is maar ook het kerststukjes maken in de Cultuurfabriek, dat voor iedereen toegankelijk is!

Al jaren wordt er op een zaterdag vóór Kerstmis een hele dag georganiseerd waarop van alles ter beschikking staat om een mooi kerststukje te kunnen maken. Bakjes met steekschuim, véél kerstgroen en mooie kerstballetjes, ja zelfs kerstfrutsels zijn in ruime mate aanwezig. in eerdere jaren hebben wij ervaren dat heel veel kinderen (tot 6 jaar verplicht onder begeleiding) met hun ouders of grootouders van deze gelegenheid gebruik maken. Meer dan 100 deelnemers over de hele dag verspreid, ontvingen wij dan in de Cultuurfabriek om met behulp van G&B vrijwilligers iets moois te schikken.

Door het grote aantal deelnemers werken wij de laatste jaren met tickets, zodat wij een goed overzicht kunnen houden en iedereen tijd en gelegenheid krijgt om z'n stukje te maken.

Dit jaar is iedereen van harte welkom op zaterdag 16 december van 10.30 uur tot 15.00 uur.
Deelname voor kinderen €2,00 per  stukje en voor volwassenen €4,00 per stukje
Deelnemers 2022