Gardenista is hét jaarlijks terugkerend groenfestival in Nederland georganiseerd door de vereniging KMTP/Groei & Bloei; dé toonaangevende vereniging van tuin- en natuurliefhebbers. Zij zet zich in voor een groene samenleving zowel op lokaal als landelijk niveau. Zo is KMTP/Groei & Bloei als landelijk grootste tuinvereniging een voortrekker als het gaat om het vergroenen van het particulier tuinbezit. De leden van Groei & Bloei leveren daarin een grote bijdrage. Door in te spelen op nieuwe maatschappelijke trends in de keten wil de KMTP/Groei & Bloei jaarlijks (nieuw) publiek trekken.

Wilt u meer informatie over dit festival lezen, ga dan zeker eens kijken op de website www.gardenista.nl of makkelijker klik snel op deze link

Er wordt op de site van Gardenista een dringende oproep gedaan voor vrijwilligers die willen mee helpen in de organisatie. Indien u daarin geïnterresseerd bent, kunt u door te klikken op Organisatie en daaronder op Vrijwilligers meer hierover te weten komen!