Veenendaal

De Prijsuitreiking 2021

zie voor verslag en foto's onder Terugblikken

Prijsuitreiking Voortuinkeuringen

De prijsuitreiking van de Voortuinkeuringen zal in 2021 in oktober plaats vinden en niet zoals in eerdere jaren in november. Dat heeft alles te maken met een nieuwigheidje dat we besloten hebben.

Alle genomineerde tuinen krijgen een bordje om in de tuin te plaatsen zodat iedere voorbijganger kan zien dat die tuin uitgekozen is als één van de mooiste tuinen van de woonplaats. Dit betekent ook dat er een bordje gaat komen voor de 1e, 2e en 3e prijswinnaar van iedere categorie, dat bij de uitreiking zal mee gegeven worden. Het leek ons een leuk idee om uit te voeren. 

Dit jaar hebben wij voor de uitreiking van de prijzen de burgemeester van Rhenen dhr. Hans van der Pas uitgenodigd en de datum is in zijn agenda genoteerd. Tevens hebben wij aan zijn uitnodiging, om de uitreiking een keer in Rhenen te laten plaats vinden,, gehoor gegeven, waardoor wij dit keer in het Gemeentehuis in Rhenen onze deelnemers zullen ontvangen.Wij zijn van plan om er een gezellige avond van te gaan maken. De genomineerde tuinen zullen door Grietje v.d. Voet dit jaar met enthousiasme en opbouwend advies besproken worden. De eigenaren van deze tuinen zijn allemaal uitgenodigd evenals alle keurmeesters.

Datum        13 oktober 2021

Locatie        Gemeentehuis Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75, 3911 MG Rhenen

Tijd              20.00 uur tot 22.30 uur