Veenendaal

Wat een prachtige dag!!!

Wat een geweldige zaterdag hebben we beleefd!!

Een dag waarop wij van Groei & Bloei afd. Veenendaal, Rhenen e.o. terugkijken met zeer veel voldoening!! Er kwamen maar liefst 140 kinderen en volwassenen op zaterdag 16 december jl. naar de Cultuurfabriek om er een mooi kerst bloemstukje te maken onder begeleidng van vrijwilligers van G&B. Het was een erg gezellige dag waarbij zowel de deelnemers als de begeleiders erg veel plezier hebben beleefd. 

Er waren deelnemers van zeer jong, 4 jaar, tot een respectabele leeftijd van wel 80 jaar, en allemaal kwamen ze even enthousiast deelnemen aan dit evenement dat nu al meer dan 15 jaar door G&B wordt georganiseerd. 

Graag maken wij hier ook gebruik van de mogelijkheid om onze sponsors te bedanken voor hun bijdrage aan deze happening, te weten Van Dijk Groenvoorzieningen B.V waarvan wij ieder jaar weer het mooie, gevarieerde groen gratis ter beschikking krijgen en Fruitbewust van van Ravenswaaij die heerlijke mandarijnen en appels doneerde die alle deelnemers na afloop van hun deelname mee mochten nemen. 

voor de foto's van dit evenement kunt u hier klikken

Kerststukjes maken voor jong en oud

En dan is het weer bijna Kerstmis!!  Dát betekent bij Groei en Bloei afd. Veenendaal, Rhenen e.o. dat er hard gewerkt wordt voor het organiseren van diverse bloemschik-activiteiten. Natuurlijk de Kerstworkshop, waarvoor opgave verplicht is maar ook het kerststukjes maken in de Cultuurfabriek, dat voor iedereen toegankelijk is!

Al jaren wordt er op een zaterdag vóór Kerstmis een hele dag georganiseerd waarop van alles ter beschikking staat om een mooi kerststukje te kunnen maken. Bakjes met steekschuim, véél kerstgroen en mooie kerstballetjes, ja zelfs kerstfrutsels zijn in ruime mate aanwezig. in eerdere jaren hebben wij ervaren dat heel veel kinderen (tot 6 jaar verplicht onder begeleiding) met hun ouders of grootouders van deze gelegenheid gebruik maken. Meer dan 100 deelnemers over de hele dag verspreid, ontvingen wij dan in de Cultuurfabriek om met behulp van G&B vrijwilligers iets moois te schikken.

Door het grote aantal deelnemers werken wij de laatste jaren met tickets, zodat wij een goed overzicht kunnen houden en iedereen tijd en gelegenheid krijgt om z'n stukje te maken.

Dit jaar is iedereen van harte welkom op zaterdag 16 december van 10.00 uur tot 15.00 uur.
Deelname voor kinderen €2,00 per  stukje en voor volwassenen €4,00 per stukje
Deelnemers 2022