Veenendaal

Sallandse voorjaarstuinen

Dit voorjaar hebben wij een dagtocht op de planning staan naar de Sallandse voorjaartuinen. Dit betekent dat we tuinen gaan zien met oftewel veel bollen oftewel andere voorjaarsbloeiers. 

Eens 'n keer een andere insteek voor onze dagtocht die altijd erg gezellig is en veel waardering krijgt van de deelnemers.

We houden nog even achter welke tuinen maar wel kunnen we al verklappen dat er ook een gerenommeerde kwekerij bij is opgenomen. Plantjes kopen is dus gewaarborgd!

De dagtocht zal plaats vinden op zaterdag 20 april 2024 en het vertrek is gepland om 8.45 uur aan de Dr. de Visserstraat bij de voorkant van wijkcentrum PleinZuid. We hebben, gezien het aantal deelnemers in vorige jaren, gekozen voor een 39-persoons bus, wat wel inhoud dat tijdige opgave belangrijk is. We gaan uit van het principe 'wie het eerst komt, het eerst maalt'.

Kosten voor deze prachtige dag met bezoek aan vier tuinen, met 1x lunch en 2x koffie/thee met iets lekker, en ook nog  een kwekerij, zijn voor leden €62,50 en voor niet leden €70,00

U kunt zich voor deze dag opgeven bij: Ineke v.d. Bosch via mail vdbosch.ineke(at)gmail.com of tel.nr. 06 13 24 17 51 of Monique Lenoire via mail molenoire(at)gmail.com  of tel.nr. 06 10 73 17 15