Veenendaal

De winnaars van de voortuinkeuringen 2019

Op woensdagavond 13 november is het dan zover. De prijsuitreiking van de voortuinkeuringen 2019 zal gebeuren door burgemeester Kats. Een paar dagen ervoor hebben wij van G&B echter vernomen, via de secretaresse van de burgemeester, dat hij niet aanwezig kan zijn maar dat de loco burgemeester dhr. Strooboscher hem zal vervangen. Later horen wij waarom, de burgemeester moet een hart operatie ondergaan. Vanaf deze plaats ook nog eens onze allerbeste beterschapswensen.

Om 20.00 uur opent de voorzitter Monique Lenoire de avond door de volle zaal van harte welkom te heten en dhr. Strooboscher in het bijzonder. Na een korte toespraak waarbij er uitgelegd wordt hoe en wanneer er gekeurd wordt, geeft zij het woord aan Janine Visser die de genomineerde tuinen van commentaar zal voorzien. 

Na een 2e kopje koffie of thee in de pauze verzoekt de voorzitter, dhr. Strooboscher om de prijzen aan de winnaars uit te reiken. Deze krijgen allemaal een mooie foto op A4 formaat van hun tuin, een nummer van het eigen clubblad de Iris en de 1e prijswinnaars bovendien nog een cadeaubon en een prachtige bos bloemen. Voor iedereen is er tevens een nummer van het mooie magazine Groei en Bloei.

Na vele handdrukken en felicitaties aan de diverse winnaars worden er nog foto's genomen samen met loco burgemeester en voorzitter (zie hierboven) en hierna vindt er ook nog een loterij plaats (waarvoor de bezoekers lootjes hebben kunnen kopen bij binnenkomst) waarbij de prijzen door sponsors ter beschikking zijn gesteld.

Om ongeveer 22.30 uur is deze geslaagde avond voorbij en gaan veel mensen (trotse tuinwinnaars en  blije prijswinnars) met een glimlach op hun gezicht naar huis. Het zit er weer op voor een jaar. Volgend jaar beginnen we gewoon weer opnieuw!

Graag wil ik hier ook alle mensen die op de achtergrond mee geholpen hebben om deze avond mogelijk te maken een dikke DANKJEWEL geven.