Heeft u de smaak te pakken van het bloemschikken door de beginnerscursus? Wilt u graag meer kunnen maken van de bloemen uit de tuin of van de markt of zou u zelf een leuk fleurig cadeau willen maken naar eigen idee?

Schrijf u dan in bij onze vervolgcursus bloemschikken gevorderden die in september 2020 start.

Bloemschikken voor gevorderden

Esther Leefoge gaat op de volgende avonden van 20.00 tot 22.00 uur met de cursisten aan de slag:

Data:                         Dinsdagavond

29 september, 3 november, 1 december 2020 en 2 februari, 2 maart, 13 april 2021
Kosten leden:          € 54,00 (incl. materialen zoals oasis, draad etc. á € 6,00, maar excl. bloemen)
Kosten niet leden:  € 66,00 (incl. materialen zoals oasis, draad etc. á € 6,00, maar excl. bloemen)
Locatie:                      Karel Fabritiusstraat 3, 3904 TG Veenendaal

Er wordt gratis koffie of thee geschonken met een koekje

Heeft u belangstelling om mee te doen?

Bel of mail Ineke v.d. Bosch via tel.nr. 06-13241751 of via email vdbosch.ineke(at)gmail.com

Zij vertelt u graag meer over deze leuke, fijne en gezellige cursussen.