Heeft u de smaak te pakken van het bloemschikken door de beginnerscursus? Wilt u graag meer kunnen maken van de bloemen uit de tuin of van de markt of zou u zelf een leuk fleurig cadeau willen maken naar eigen idee?

Schrijf u dan in bij onze vervolg cursus bloemschikken.

Bloemschikken voor gevorderden

Esther Leefoge gaat op de volgende avonden van 20.00 tot 22.00 uur met de cursisten aan de slag:

Data:                        Maandagavond

7 oktober, 4 november, 2 december 2016 en 3 februari, 2 maart, 6 april 2017
Kosten leden:          € 54,00 (incl. materialen zoals oasis, draad etc. á € 6,00, maar excl. bloemen)
Kosten niet leden:   € 66,00 (incl. materialen zoals oasis, draad etc. á € 6,00, maar excl. bloemen)
Locatie:                     Karel Fabritiusstraat 3, 3904 TG Veenendaal

Heeft u belangstelling om mee te doen?

Bel of mail Ineke v.d. Bosch via tel.nr. 06-13241751 of via email vdbosch.ineke(at)gmail.com

Zij vertelt u graag meer over deze leuke, fijne en gezellige cursussen.