Koopt u geregeld een leuke bos bloemen op de markt dinsdag of zaterdag en wilt u daar graag een mooi boeket of bloemstuk van maken voor in huis? Staat u vervolgens met de handen in het haar en heeft u geen idee waar te beginnen?

Schrijf u dan nu in bij onze bloemschikcursussen onder begeleiding van een professionele docente. Een leuke hobby voor jong en oud! Wacht niet maar meld u aan!

In september 2020 zal er weer een nieuwe cursus starten.

Bloemschikken voor beginners

De data voor de nieuwe cursus zijn bekend.

De cursus vindt plaats in De Groenhof, op maandagavond, één keer per maand.

Data                                        Maandagavond

28 september, 2 november, 30 november 2020 en 1 februari, 1 maart, 12 april 2021

Tijd                                          20.00-22.00 uur

Docent                                   Esther Leefoge
Kosten leden                       € 54,00 (incl. materialen zoals draad,oasis etc. á € 6,00, maar excl. bloemen)
Kosten niet leden                € 66,00 (incl. materialen zoals draad,oasis etc. á € 6,00, maar excl. bloemen)
Locatie                                   Karel Fabritiusstraat 3, 3904 TG Veenendaal

Er wordt gratis koffie of thee geschonken met een koekje

Heeft u belangstelling om mee te doen maar bent u nog niet helemaal overtuigd?

Bel of mail Ineke v.d. Bosch via tel.nr. 06-13241751 of email vdbosch.ineke(at)gmail.com

Zij kan u meer inlichtingen geven en het voordeel van een cursus laten zien bij Groei en Bloei.