Kaartje voor trouwe leden

In maart 2020 heeft het bestuur van de Afdeling Veenendaal, Rhenen e.o. aan alle trouw bezoekende leden van onze activiteiten een fleurig kaartje gestuurd. Zo meenden wij iedereen een hart onder de riem te steken.tijdens de eerste lockdown ivm .Covid-19 virus. Daarvoor kwamen heel veel lieve en hartelijke bedankjes via email en telefoon binnen bij de bestuursleden. Het werd enorm gewaardeerd.

Bolletjes voor het voorjaar

Daar de regels i.v.m. het Covid-19 virus maar steeds meer en strenger werden, meende het bestuur van de afd. Veenendaal, Rhenen e.o. om haar leden allemaal een zakje bloembolletjes te geven in de maand november. Iets om naar uitkijken in het voorjaar van 2021.Deze zakjes werden door het bestuur en aanverwanten allemaal bij de leden thuis bezorgd in alle plaatsen waar wij leden hebben wonen, Amerongen, Elst, Achterberg, Rhenen, Veenendaal. een hele klus maar met de beste bedoeling gedaan.

Ook hiervoor kregen wij veel lovende bedankjes en reacties wat het dan toch wel aangenaam maakt..

Zaadjes brengen zonnegroet

Tja en dan zitten we in maart 2021 en gelden er nog steeds strenge regels door het Covid-19 virus. Dus werden er kleine zakjes gevuld door het bestuur met.................................................zonnebloemzaadjes. De gedachte hierachter was dat deze zaadjes geplant in de grond een vrolijke groet zouden brengen tegen de zomer! Ook dit werd enorm gewaardeerd door alle leden die een zakje ontvingen. 1 bedankje willen we hier publiceren (met toestemming van de schrijfster)

Wat leuk dat we nu weer die zonnebloempitten kregen, zo blijven we met elkaar in contact..En de bolletjes van verleden jaar komen al boven de grond. Ik ben benieuwd wat er uit komt.. Geweldig zoals jullie met allerlei activiteiten doorgaan. Zo krijg je weer zin in het voorjaar. Ik verheug me erop. Succes met alle voorbereidingen.
Hartelijke groeten,
Gerrie Scholten