Nieuwjaarsbijeenkomst en jubilarishuldiging

Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

Op woensdag 17 januari 2018 houdt G&B Veenedaal/ Rhenen e.o. weer een nieuwjaarsbijeenkomst
in de Groenhof. Onder het genot van een hapje en drankje willen wij u gelegenheid geven om met elkaar en het bestuur van gedachten te wisselen over alle activiteiten van onze vereniging.
Tijdens deze bijeenkomst willen wij aandacht schenken aan onze trouwe leden. Dat zijn leden die 25 jaar lid zijn van G&B. Een paar jaar geleden hebben wij dit als bestuur opgepakt en dat werd erg gewaardeerd door onze leden.

Hierbij nodigen wij u allemaal uit om deze avond bij te wonen. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom en tegen 21.30 uur willen we deze avond weer afsluiten. Zoals gezegd vindt dit alles plaats in de Groenhof, Karel Fabritiusstraat 3, 3904 TG Veenendaal.

Met vriendelijke groet,

programma

19.30 uur     zaal open

koffie of thee zal er geschonken worden en daarbij krijgt u ook een lekker stukje gebak.

20.00 uur     welkom door de voorzitter Monique Lenoire

20.15 uur     huldiging van de jubilaris