Activiteiten & Actueel

Voortuinkeuringen 2017

In de maanden mei/juni, juli en augustus/september hebben er 3 keuringen plaats gevonden van alle voortuinen in Veenendaal en Rhenen. Hierbij keuren onze keurmeesters alle vanaf de straat zichtbare tuinen op onderhoud, kleur- en plantgebruik. De tuinen worden onderverdeeld in de volgende categorieën: klassiek, modern en overige. Waarbij onder klassiek wordt verstaan de tuinen zoals wij die van oudsher kennen, onder modern horen de tuinen zoals ze tegenwoordig worden aangelegd met meer verharding en onder overig rangschikken we die tuinen die niet of moeilijk in één van de twee andere horen. Hieruit komen uiteindelijk een aantal winnaars tevoorschijn en die willen wij een mooie prijs uitreiken.

Dit jaar gaat dat gebeuren op woensdag 15 november in De Groenhof door de burgemeester uit Veenendaal.Daar er een nieuwe burgemeester benoemd zal worden in Veenendaal is nog geen naam bekend Alle keurmeesters en genomineerden zijn daar bij persoonlijk uitgenodigd en ieder ander die dit graag wil bij wonen is van harte welkom.

Het programma ziet er als volgt uit

19,30 uur      Zaal open

20.00 uur      Opening en welkom door de voorzitter van de afdeling Monique Lenoire

20.05 uur      Bespreking van alle genomineerde tuinen

21.00 uur      Pauze

21.20 uur      Uitreiking van de prijzen aan de 2e en 3e plaatsen door de voorzitter Monique Lenoire

21.40 uur      Uitreiking van de prijzen aan de 1e plaatsen door de nog te benoemen burgemeester van Veenendaal.

22.30 uur      Loterij met leuke en fijne prijzen van onze sponsors

23.00 uur      Afsluiting door de voorzitter

Wij proberen er een leuke en gezellige avond van te maken en vind u het leuk om tuinen te bekijken, kom dan zeker ook langs op deze avond. Iedereen is van harte welkom!

 

 

Naar boven

meer
18
Jul
mijn huis en tuin dieren
15
Jul
Knollentuin zonder ziel