Kerstdemonstratie door Marieke Nolsen

Donderdagavond 6 december as. komt Marieke Nolsen uit Leusden onze Kerstdemonstratie verzorgen. Marieke is zeker geen onbekend in de bloemschikwereld en krijgt overal lovende recensie over haar werkstukken. Zij schikt graag zoveel mogelijk met allerlei materiaal uit haar eigen tuin waardoor de stukken er zeer bijzonder uit gaan zien.

Om deze demonstratie bij te wonen is van te voren opgeven verplicht en er zijn slecht 100 plaatsen beschikbaar (brandweervoorschrift).

Opgeven kan bij Monique Lenoire via email molenoire(at)gmail.com of telefoonnummer 06 10 73 17 15 of bij Ineke van den Bosch via email vdbosch.ineke@gmail.com of telefoonnummer 06 13 24 17 51. Wie het eerst komt ............

Wanneer       6 december 2018

Waar            de Groenhof, Karel Fabritiusstraat 3, 3904 TG Veenendaal

Hoe laat        20.00 uur - 22.30 uur

Toegang       voor leden Groei en Bloei € 5,00 voor niet leden € 9,00

Ná afloop zullen er 10 stukken die door Marieke zijn gemaakt, worden verloot. loten hiervoor kunt u kopen bij de ingang vóór aanvang van de demonstratie.

1 lot kost € 0,50 en voor € 2,00 krijgt u 5 loten.

Koffie of thee kunt u kopen voor € 1,00 en dan krijgt u een 2e kopje gratis in de pauze. Er zal ook iets (kerst)lekkers bij de koffie worden uitgedeeld.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien