Oproep aan leden om onze vereniging G&B te helpen met activiteiten

Wat kan ik nog doen voor onze vereniging

Al langere tijd doen wij regelmatig een oproep aan de leden van onze vereniging om te helpen bij allerlei activiteiten. Vier leden hebben zich gemeld om te helpen. Daar zijn we heel blij mee.

Echter we zijn er nog niet, we kunnen nog meer handen gebruiken. Onderstaand  vindt u nog activiteiten waarbij wij graag uw hulp inroepen. Meld u aan, schrijf u in, bel een bestuurslid, laat u horen, doe mee met één van onderstaande activiteiten. De activiteiten zijn dusdanig gekozen dat u zich éénmalig of een paar keer per jaar inzet. Bij vacature van de secretaris ligt dat wat anders. Bij het zijn van gastvrouw of gastheer dienen we goed te overleggen hoe we dat graag zien ingevuld.

De situatie wordt alsmaar nijpender. Op dit moment bestaat het bestuur van uw afdeling nog slechts uit de voorzitter en penningmeester en 1 algemeen bestuurslid. Dat is te weinig om alle activiteiten noggoed te kunnen organiseren. Als er nu meer mensen zouden helpen met activiteiten organiseren dan zou het nog wel mogelijk zijn maar zoals de situatie nu is, kan het echt niet meer. Het zou zo jammer zijn als wij activiteiten zouden moeten schrappen enkel door een tekort aan mensen. Mag ik dus een dringend verzoek doen op uw aanmelding als helper?

O meld u voor de vacante functie van secretaris

O hulp bij het organiseren van een activiteit

 hulp bij keuring planten op scholen, de floralia

hulp bij het keuren van de voortuinen