Veenendaal

FOODFOTOGRAFIE

23 september a.s. na de opening van de moestuin Het Buitenhof en tijdens Slotfeest Groene Grens organiseeert de moestuin i.s.m. Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost een workshop foodfotografie en foodstyling.

Een workshop van 1,5 uur. Twee tijdsblokken: 13.00-14.30 of 15.00-16.30 uur. Leer gerechten mooi fotograferen in de workshop Foodfotografie & Styling!

Of je nu met je telefoon fotografeert of met een spiegelreflexcamera, in deze workshop leer je de tips en tricks 'uit het vak' om de mooiste foto's te maken van gerechten en ingrediënten, 
Zodat jij straks ook kunt shinen met Instagram-waardige foto's van je producten!!

We gaan ons bezighouden met zaken als: • gebruik van licht • compositie • kleur • styling • ondergrond en achtergrond • gebruik van props.

Deze workshop is toegankelijk voor elk niveau voor wat betreft fotografie, of je nu al even fotografeert of net begint. De nadruk ligt op het creëren van een mooi beeld d.m.v. licht, compositie en styling.
Praktisch: Neem je eigen camera of telefoon mee. Mocht je een statief hebben, dan is dat ook handig.
Docent:Deze workshop wordt gegeven door culinair fotograaf Anoeska Vermeij. Al ruim 15 jaar werkt zij als professioneel fotograaf. Ze is gespecialiseerd in foodfotografie en culinaire reportages.
Haar werk brengt haar bij restaurants, producenten, de boer en de teler, kortom alles wat met de 'voedselketen' te maken heeft. In haar studio schiet zij de mooiste plaatjes van gerechten en ingrediënten.
Anoeska wordt er nog steeds enorm blij van wanneer alles op z'n plaats valt, met dat perfecte licht en compositie.


Leslocatie : Moestuin Het Buitenhof, Dragonderweg 1, Veenendaal (naast Stadsakkers). Kom lopend of op de fiets (geen parkeermogelijkheid)!

Docent      : Anoeska Vermeij fotografie; www.anoeskavermeijfotograaf.nl/ insta: @anoeska_fotograaf

Cursusprijs: € 12,50 incl. 1 drankje.
Inschrijven via Ontmoetingshuis (uiterlijk 21 september): https://ontmoetingshuis.nl/events/event/workshop-foodfotografie-foodstyling-moestuin-het-buitenhof/