Herfstworkshop

Afdeling Veenendaal, Rhenen e.o. van de vereniging Groei&Bloei organiseert op dinsdag 27 oktober 2020 een leuke herfstworkshop gegeven door Esther Leefroge. Deze zal plaats vinden in De Groenhof, Karel Fabritiusstraat 3, 3904 TG Veenendaal  natuurlijk met in acht neming van de laatste RIVM/Overheidsregels.

Wij vragen om u aan te melden indien u wilt deelnemen hieraan. Reageer snel want deze workshops door Esther zijn altijd snel vol. Het maximum aantal deelnemers is 12 door de cotona-maatregelen.

Aanvang is 20.00 uur en de prijs bedraagt voor leden € 24,50 en voor andere belangstellenden € 29,50. Graag vooruit te betalen op rekeningnummer NL38INGB0004735555 t.n.v. Groei en Bloei Veenendaal. Nà betaling is uw plek gereserveerd.

Wij zien u graag de 27e oktober!

Wij hanteren een Corona-protocol dat u op deze website kunt lezen. Ga daarvoor naar de Home pagina