Kerstworkshop         AFGELAST

Onze kerstworkshop hebben we dit jaar gepland op maandag 20 december 2021.

Esther Leefoge zal dan weer stap voor stap alle deelnemers laten zien hoe zij een mooi Kerstbloemstuk kunnen maken met de voorhanden zijnde materialen. Een voorbeelstuk is aanwezig. U hoeft dus niet heel veel ervaring te hebben met bloemschikken en iedereen is van hjarte welkom.

De kosten voor deze workshop zijn voor G&B-leden € 24,50 en voor niet leden € 29,50 Daarvoor krijgt u een ondergrond en alle bloemen en groen die nodig zijn om het stuk te maken en ook krijgt u 2x een kop koffie of thee met iets lekkers. We beginnen om 20.00 uur en vragen u om op tijd aanwezig te zijn. De locatie is nog steeds de Groenhof, Karel Fabritiustraat 3 in Veenendaal. Uw plek is pas gereserveerd ná betaling.

Opgeven is verplicht en dat kunt u doen bij Monique Lenoire via mail molenoire(at)gmail.com  of via tel.nr 06-10731715 of bij Ineke v.d. Bosch via mail vdbosch.ineke(at)gmail.com of via tel.nr. 06-13241751

Wij zien u graag op 12 oktober aanschuiven om een prachtig Kerstbloemstuk te maken.