Veenendaal

Deze markt heeft ten gevolge van het Corona virus GEEN doorgang gevonden. De markt in 2021 zal later bekeken worden of door kan gaan! Let op deze site voor het laatste nieuws.

Voorjaars- en Geraniummarkt 2 mei 2020

In 2020 organissert Groei en Bloei afd. Veenendaal, Rhenen e.o. voor de 40e keer de welbekende Geraniummarkt. Er zullen onder de van Kreelpoort en in de Hoofdstraat zeker veel kramen staan met een zeer gevarieerd aanbod van goederen. 

Dit jaar probeert het bestuur samen met vrijwilligers om de markt groter, gevarieerder en voor ieder wat wils te maken. Er zal een wedstrijd worden gehouden voor kinderen, ook de volwassenen mogen mee doen, er worden plantjes uitgedeeld met een wedstrijd aan verbonden, er zal een demonstratie worden gegeven hoe een plantenborder in te richten en nog veel meer!!!

Overal in Veenendaal zult u een uitnodiging zien op een zeer ludieke manier! Houd u onze website goed in de gaten want hier zullen wij steeds meer vertellen wat er allemaal gaat gebeuren.. 

Komt u op 2 mei 2020 eens kijken? Wij zien ernaar uit om u te ontmoeten!

Zou u graag mee helpen met zo'n leuk evenement te organiseren dan bent u ook van harte welkom. Telefoneer of mail met één van de bestuursleden en zij zullen u graag inlichten over hoe en wat.