Veenendaal

Voorjaars- en Geraniummarkt 2019

In 2019 zal de Voorjaars- en Geraniummarkt, georganiseerd door Groei & Bloei afd. Veenendaal e.o. op zaterdag 4 mei 2019 plaats vinden. Er hebben zich al diverse deelnemers aangemeld maar er kunnen er zeker nog meer bij.

Zoals al meerdere jaren het geval, wordt deze gesitueerd onder de van Kreelpoort en in het verlengde van de weekmarkt in de Hoofdstraat.

Op de stand van Groei en Bloei wordt weer een leuke activiteit gedaan en misschien kunt u zelfs even inhaken en meedoen. Voor de kinderen proberen we het schminken weer te organiseren want het is natuurlijk zooooo leuk om je gezicht in een luipaard of vlinder te laten veranderen.

Ook Bartiméus en De Wildernis tuincentrum zullen aanwezig zijn met diverse activiteiten en/of mooie producten.

 Graag komen wij in contact met meer leveranciers om kramen te bemannen. Géén witgoed, apparaten, schoenen, textiel maar wel particuliere kleine kwekerijen of zadenhandelaren, tuinartikelen verkoop en tuinkunst.

Bent u geÏnterresseerd in het huren van grond of een kraam neem dan contact op met Frans Vermeulen telefonisch 0318-515884 of via email fransenirisvermeulen(at)gmail.com of met Monique Lenoire telefonisch 06 10 73 17 15 of email molenoire(at)gmail.com 

Deelnemers tot nu toe:

Groei en Bloei afd. Veenendaal; tuincentrum de Wildernis met diverse 1-jarigen en andere planten; Bartiméus houtbewerking Doorn met vogel-, voeder- en pindahuisjes; Wico planten met bijzondere vaste planten; Succulenta met cactussen en succulenten etc. etc.