De plantenruilbeurs in het voorjaar van 2020 zal plaatsvinden op 4 april

De Planten- en Stekjesruilbeurs wordt gehouden op het plein vóór de Groenhof, Karel Fabritiusstraat 3, 3904 TG Veenendaal. Dit is de laatste keer dat we hier terecht kunnen daar de Groenhof ophoudt te bestaan.

aanvang 10.00 uur tot 12.30 uur of totdat alles van eigenaar gewisseld is.

Iedereen (leden en niet leden) worden bij deze van harte uitgenodigd om deel te nemen. Wie weet vindt u net dat plantje dat u al zolang zoekt, Kom dus zeker even kijken of u iets geschikt vindt om in uw eigen tuin te planten. Ook al heeft u geen ruilplanten toch mag u komen om te kijken of er iets van uw gading bij is. Ook mag u tiungereedschap of -boeken meebrengen om te ruilen.

Wel vragen wij vriendelijk doch dringend dat u uw eigen niet geruilde artikelen weer mee naar huis neemt. Ook verzoeken wij u om het pleintje weer netjes achter te laten. Bezems en blik-en-vegers zijn hiervoor voldoende aanwezig.