Planten- en Stekjesruilbeurs oktober 2020

De Planten- en Stekjesruilbeurs wordt gehouden op zaterdag 10 oktober 2020 op het plein vóór De Groenhof, Karel Fabritiusstraat 3, 3904 TG Veenendaal.

aanvang 10.30 uur tot 12.00 uur of totdat alles van eigenaar gewisseld is.

Iedereen (leden en niet leden) wordt bij deze van harte uitgenodigd om deel te nemen. Wie weet vindt u net dat plantje dat u al zolang zoekt, Kom dus zeker even kijken of u iets geschikt vindt om in uw eigen tuin te planten. Ook al heeft u geen ruilplanten toch mag u komen om te kijken of er iets van uw gading bij is. Ook mag u tiungereedschap of -boeken meebrengen om te ruilen. Voor iedereen staat er gratis koffie of thee klaar en een lid heeft beloofd om iets lekkers te bakken dus ook daarvan kunt u dan lekker proeven!

Wel vragen wij vriendelijk doch dringend dat u uw eigen niet geruilde artikelen weer mee naar huis neemt. Ook verzoeken wij u om het pleintje weer netjes achter te laten. Bezems en blik-en-vegers zijn hiervoor voldoende aanwezig.

Graag tot 10 oktober as.

Wij proberen uiteraard om ook hier op de RIVM/Overheidsregels te letten.

Door de corona maatregelen die nodig zijn zal er meer gelet dienen te worden op afstand houden. Bij de ingang van het plein vóór de Groenhof hangen de regels waaraan ieder zich dient te houden! Ook desinfectie-middel zal aanwezig zijn!