Veenendaal

Historische moestuin Bartiméus in Doorn

Als laatste activiteit wat de open tuinen betreft zullen wij op  op dinsdagmiddag 3 september 2019 een bezoek brengen aan de Historische Moestuin van Bartiméus in Doorn. 

Mart Lenoire doet hier al jaren vrijwilligerswerk op de hout-afdeling (vogel-, pinda- en voederhuisjes etc.) en Monique stelde afgelopen zomer haar overtollige zelf gezaaide plantjes aan hun ter beschikking. Als tegenprestatie willen zij ons graag ontvangen en een rondleiding geven door de tuin. Als echte tuinliefhebbers koppelen wij er dan een koffie/thee-arrangementje aan vast zodat we een leuke en fijne middag hebben. Er is een pluktuin en moestuin waaruit bloemen en groenten gekocht kunnen worden na zelf plukken of oogsten. Wie er zin in heeft kan bij ons aansluiten om 13.15 uur bij de Groenhof. Wij zullen dan met eigen vervoer naar Doorn rijden. 

Wilt u mee gaan alstublieft van tevoren opgeven bij Monique Lenoire telefonisch 06 10 73 17 15 of via email molenoire(at)gmail.com of één van de andere bestuursleden.

Tevens graag vermelden of u zelf kunt rijden met eventueel passagiers of dat u mee wilt rijden bij iemand. Kosten voor het rijden zullen ongeveer € 3,00 zijn (ligt aan het aantal deelnemers) en dienen met de chauffeur te worden afgehandeld.