Gardenista is hét jaarlijks terugkerend groenfestival in Nederland georganiseerd door de vereniging KMTP/Groei & Bloei; dé toonaangevende vereniging van tuin- en natuurliefhebbers. Zij zet zich in voor een groene samenleving zowel op lokaal als landelijk niveau. Zo is KMTP/Groei & Bloei als landelijk grootste tuinvereniging een voortrekker als het gaat om het vergroenen van het particulier tuinbezit. De leden van Groei & Bloei leveren daarin een grote bijdrage. Door in te spelen op nieuwe maatschappelijke trends in de keten wil de KMTP/Groei & Bloei jaarlijks (nieuw) publiek trekken.

Gardenista vindt plaats van wo 25 t/m zo 29 mei 2022 op buitenplaats Den Alerdinck in Laag-Zuthem. De openingstijden zijn van 9.30 uur - 17.00 uur.

Wilt u meer informatie over dit festival lezen, ga dan zeker eens kijken op de website www.garddenista.nl of makkelijker klik snel op deze link