Dagtocht naar Tuinen in Noord Brabant en de Betuwe 15 juni 2019

op zaterdag 15 juni 2019 hebben wij de dagtocht van dit jaar gepland.

Wij zullen diverse tuinen bezoeken en een kwekerij ontbreekt ook niet natuurlijk! De tuinen die we bezoeken zijn de "Tuin aan het Boord" van Dini en Matt Baten in Nuenen, de "Tuinen van Demen" van Martje v.d. Bosch (zij gaf al eerder in 2017 een lezing in Veenendaal over haar tuin) die dan een oase vol prachtige rozen is (ook rozen te koop) en de tuin en kwekerij van Dicky Schipper in Maurik, zij verkoopt veel aparte planten die in de tuin gezien kunnen worden. Het vertrek van de bus staat gepland voor 08.30 uur (we gaan dit keer niet zo ver en kunnen dus iets later vertrekken) en terug zijn we ongeveer 18.00 uur .

Er hebben zich al een aantal mensen opgegeven. Wilt u ook graag mee gaan dan is een snelle aanmelding een goed idee! De kosten hebben wij ook dit jaar kunnen houden op € 50,00 voor leden G&B en € 55,00 voor niet leden. Ook G&B leden van andere afdelingen kunnen voor de ledenprijs inschrijven. Dit is inclusief 2 x koffie/thee met gebak en 1 x lunch.

Opgeven kunt u doen bij Ineke v.d. Bosch telefonisch 06 13 24 17 51 of via email vdbosch.ineke(at)gmail.com