Dagtocht naar Gardenista 16 mei 2019 in Ophemert

De afdeling Veenendaal organiseert dit jaar een tweede dagtocht en wel naar de nieuwe Tuinbeurs Gardenista in Ophemert

Op donderdag 16 mei as. kunt u met de bus mee voor slechts € 25,00 voor leden en niet leden van Groei en Bloei. U dient wel uw ledenpas mee te nemen want daarop krijgt u de korting voor de entree waardoor deze prijs door uw afdeling gehanteerd kan worden. Ieder lid mag 1 introducee mee nemen voor € 25,00.

De bus zal om 9.00 uur vertrekken vanaf de Groenhof, Karel Fabritiusstraat 3, 3904 TG Veenendaal en tegen 18.00 uur ook hier weer terug zijn

Inbegrepen in de prijs is busvervoer, entree Gardenista en koffie/thee met gebak! De entree is een kortingsprijs speciaal voor Groei en Bloei afdelingen en u hoeft geen parkeergeld te betalen. Doe er uw voordeel mee!