Tulipa-Groei-en-Bloei-150 bestellen

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat Groei en Bloei dit jaar 150 jaar bestaat !!

Ter gelegenheid daarvan mocht Prinses Beatrix (beschermvrouwe van G&B) een tulp dopen die luistert naar de naam

TULIPA GROEI & BLOEI 150

De nieuwe triumphtulp Tulipa 'Groei & Bloei 150' met een zacht oranje, zalmachtige kleur is aangeboden ter gelegenheid van het bijzondere jubileum van Groei & Bloei. De bloemblaadjes ontvouwen zich tijdens de bloeitijd in de tuin (april-mei) maximaal. Ze hebben dan een diameter van 8 cm. Aan de steel (60 cm) zit heldergroen, opstaand blad.  Het veredelingsproces van Tulipa 'Groei & Bloei 150' door Holland Bolroy Market uit Heiloo heeft 18 jaar geduurd. De nieuwe tulp is geschikt voor toepassing in de tuin en als snijbloem.

• Standplaats: zonnig.
  • Plantdiepte: 2x zo diep als de bol hoog is (net als de meeste bloembollen).
  • De bollen kunnen na de bloei (en als het blad is afgestorven) uit de grond gehaald en bewaard worden. In het najaar kunnen ze dan weer opnieuw geplant worden.
  • Tulpen bevatten zowel stuifmeel als nectar en zijn dus aantrekkelijk voor bijen en andere bestuivers.

Graag stellen wij iedereen (leden en niet leden) in de gelegenheid om deze mooie Tulp zelf in de tuin te kunnen planten zodat je in het voorjaar van haar mooie kleur en bloem kunt genieten. Indien je via deze website besteld, hoef je geen verzendkosten te betalen maar betalen wij die voor je! Voor 1 pakket met 25 tulpenbollen betaal je dan slechts €11,25.

Wij hebben een bestelformulier gemaakt via welke je kunt bestellen. Zodra de bestelling binnen is (half oktober) krijg je een bericht om deze te komen ophalen bij Monique Lenoire (met het adres erbij).

Via onderstaand formulier kun je jouw bestelling opgeven.

Doe dit wel vóór 30 september 2022!!

Bestelformulier