Veenendaal

Samenwerking met Eekhoeve in Veenendaal

Zoals u misschien al gelezen of gehoord heeft, is er bij de Eekhoeve, een zorgboerderij in Veenendaal, een Heuvelrugtuin aangelegd. In deze tuin zijn inheemse planten van de Heuvelrug (waartoe Veenendaal ook behoort) geplant. Er ligt een padden- en kikkerpoel en er staat een groot insectenhotel. Dat is echter niet alles wat er op de Eekhoeve gebeurt en is te zien!.

Er worden rondleidingen gegeven met uitleg erbij zodat u beter weet en ziet wat er allemaal te doen is in en om de Eekhoeve! .Er kunnen bijvoorbeeld ook bloemen worden geplukt in de pluktuin, een bezoek worden gebracht aan de winkel en als laatste maar zeker niet onbelangrijk er kan heerlijk koffie of thee worden gedronken met of zonder iets lekkers, ja zelfs een high tea is mogelijk!

Groei en Bloei afd. Veenendaal, Rhenen e.o. is in het kader van project Heuvelrugtuinen een samenwerking aangegaan met de Eekhoeve en daardoor kunnen wij u een 4-tal arrangementen aanbieden voor een lagere prijs dan normaal. De Eekhoeve is natuurlijk het gehele jaar te bezoeken zodat u de verschillen in jaargetijde goed kunt zien.

Leuk om met een stel vriendinnen een gezellig dagje uit te doen of een verjaardag iets extra's te geven.  De prijzen die gelden, vindt u in onderstaande brochure van de Eekhoeve maar ook hiervoor kan Groei en Bloei u een voordeliger prijs bieden

  • arrangement 1betaalt u bij ons €    8,95     aanvang 10.00 uur en 14.00 uur
  • arrangement 2 betaalt u bij ons € 28,50    aanvang 14.00 uur
  • arrangement 3 betaalt u bij ons € 14,95     aanvang 10.30 uur
  • arrangement 4 betaalt u bij ons € 16,95     aanvang 15.00 uur

Voor deze arrangementen is opgave verplicht en geldt een minimum deelname van 10 personen per arrangement. Graag op tijd aanwezig zijn bij de Eekhoeve! 

U kunt zich hiervoor opgeven bij Monique Lenoire via email molenoire@gmail.com of via telefoon 06 10 73 17 15